Free online dating hrvatska

Online dating hrvatska? Zatražite pojašnjenje: Ako vaš partner komentira komentar koji ne razumijete, nasmiješite se i ljubazno ga zamolite za objašnjenje. Ponekad koristim humor za ovo: “Obrazujte me, možete li objasniti, ja stvarno ne razumijem?” To daje vašem spoju priliku da razradi tu temu, dok vi imate priliku bolje razumjeti njihove vrijednosti, perspektive na život, interese i čitav niz drugih važnih čimbenika dok upoznajete nekoga u divljini za spojeve. vidjeti dodatni info na ovoj web stranici dating stranice hrvatska.

Nemojte… otpustiti nekoga nakon samo jednog spoja! Umjesto prebrzog zaključka, uzmite u obzir da je druga osoba možda bila izrazito nervozna ili je jednostavno imala loš dan. Osim ako je očito da stvari neće uspjeti, izađite na drugi spoj kako biste stvarno osjetili tu drugu osobu. Mnogi uspješni brakovi svi su započeli na lošem prvom spoju! Tko zna, i ti bi mogao biti jedan od njih, jednog dana. Budite pustolovni! Kada je u pitanju planiranje spoja, razmišljajte izvan okvira i rezervirajte aktivnost koju do sada niste radili. Trebate inspiraciju? Pretplatite se na mailing listu @made_my_date i neka vaša pristigla pošta bude ispunjena zabavnim idejama za spojeve.

Imate li bivšeg koji se godinama mota okolo ili jebenog dečka koji vam se petlja po glavi? Što je s onim ljudima kojima šaljete poruke kada se osjećate usamljeno ili dosadno ili za koje mislite da bi vas jednog dana mogli zanimati? Ove ljude nazivam “možda”: bivši, prethodni spojevi i “komplicirane” veze koje nisu uspjele prvi put, ali njihov broj držite u telefonu “za svaki slučaj” ili se nadate da će nešto biti promijeniti.

Svrha odlaska na spojeve, razgovora s novim ljudima i otvaranja za upoznavanje nekog novog nije hraniti svoj ego, potvrditi nesigurnost ili što prije pronaći srodnu dušu. Svrha je prikupiti informacije koje će vas približiti sretnom, ispunjenom životu i usput se dobro zabaviti. Zaključak: Trebalo bi biti zabavno upoznati nove ljude, bez obzira slijedi li drugi spoj ili ne. Ako nije, odmorite se od spoja kako biste razmislili o tome što stvarno tražite u svom životu za spojeve.

Mnogi samci nesvjesno sabotiraju vlastite šanse da upoznaju nekog sjajnog jer su mentalno obješeni na nekoga. To može biti bivši kojeg ne mogu pustiti ili netko koga poznaju samo iz daljine, ali su uvjereni da su sretni do kraja života. Prava, trajna ljubav se ne događa u vašoj glavi. A može biti previše lako da vas ponese fantazija. Ali te vas fantazije mogu sputavati – na primjer, ako ste još uvijek opsjednuti idejom da se ponovno spojite sa svojim zadnjim partnerom, možda ćete potpuno propustiti nevjerojatnu osobu koja stoji ispred vas na zabavi, poslovnom okupljanju , vjenčanje ili neki drugi događaj.

Narcisi i kontrolirajuće osobnosti vrlo često vole zaključati stvari što je prije moguće – jer vole diktirati tempo, napreduju u uzbuđenju da padnete u nesvijest nad njima, a brza intimnost znači da prije izvuku ono što žele od vas. Nažalost, kada prebrzo uđete preduboko, nemate priliku vidjeti tko su oni zapravo prije nego što se počine. Zatim, nakon tri mjeseca, kada budete imali svoju prvu svađu, može postati kristalno jasno da su oni ne samo potpuno drugačiji od osobe koja vas je srušila s nogu, već vjerojatno i nesposobni uspostaviti zdravu vezu. Lekcija ovdje? Polako i postojano pobjeđuje u utrci. Svatko s kim je vrijedan biti će biti spreman čekati da ti osjećaji porastu. Odvajajući svoje vrijeme u spojevima, dopuštate si priliku da upoznate sve aspekte druge osobe – ne samo one koje žele da vidite – prije nego što donesete bilo kakvu odluku o svojoj budućnosti.

Comments are closed.

Categories